Bilder
Här är min målsättning att samla en del bilder som jag tagit och som det kanske finns en liten historia runt - förutom att det är en hyfsat bra bild. Nu gäller det bara
att få till det. Publiceringsplatsen finns ju i alla fall.

En dag efter träningen

Idag, på väg tillbaka från träningen så ärt det en ung tjej som hänger på oss. Det är en bra bit till hotellet och det fanns tid att snacka.Hon frågade oss varifrån vi kom. Sverige sa jag och visade ryggsäcken. Du då, replikerade jag. Holland, svarade hon. Eftersom jag hade simkompis Robert Jakubek med mig så sa jag – ”nu Robban kan du briljera med din holländska” och efter några år i Delft så kan han säga både det ena och det andra på holländska. Så blev det och när dom snackat färdigt frågade jag vad hon gjorde på träningsanläggningen. ”Tränar rehab” – svarade hon. ”Ajaj ” -sa jag. ”Vilken idrott håller du på med?” Gymnastik svarade hon!
Okej, vad är det för skada då? Så berättade hon hela storyn om hur länge hon hade vilat och att hon nu var igång igen. Skönt att vara träna igen, sa hon. Då ställde jag frågan - ” och hur bra är du i gymnastik?”
Svaret – ”Jag är olympisk mästarinna. Regerande” Då blev jag tyst. Det blir man ju inte så ofta. Ridå.
I vilken gren då kom det efter ett tag. Bom, svarade hon och sedan fick vi leta efter nya ingångar i samtalet. Sanne Wevers heter hon. Holländsk nationalidol. 28 år. Synnerligen sympatisk och trevlig. Så fick hon tyst på mig. Åtminstone ett tag.
Hon kommer ner och tränar simningen med oss i morgon. Det bestämde vi innan vi skiljdes. I yngsta Mastersklassen. Kanske en talang. Vem vet?
Kul att träffa ny positiva människor och alla skall simma..... 

Överst tv: Robin Hanson, Michelle Coleman, Jennie Johansson, Stefan Nystrand. Nederst: Ängelholms Sim, Ulrika Sandmark, Lars Frölander och Simon Sjödin - fotocred - Bildbyrån
2017 mars - på Teneriffa Frv. Laszlo Cseh - Världsmästare från Ungern,, Glen Christiansen, Adam Peaty, OS-segrare från Storbritanien och Bosse Hultén
Prisutdelning med Zlatan Ibrahimovic 2012.
Cirka 40 år mellan bilderna. Var det bättre förr? Inte allt kanske? 1972-2012
Det hätr gänget sände swim Open från Stockholm i april 2017 - Karin Frick, Thopmas Jansson, Bosse Hultén och Josefin Lillhage.
Ibland så uppenbarar sig bara skylten med stort S. Den här hittade jag i Kristianopel - en ljuvlig vårdag, maj 2013.
Här en examensbild från 1981. Hemsidans ägare syns längst ned till höger. Mannen på stolen är ett stort föredöme som idrottsledare och idrottskännare - vår klassförestånader Roland Matsson. Fd. världsmästare i handboll, förbundskapten för handbollen under några år och klubbtränare i hellas på den tiden de laget var synonymt med landslaget.
 
Bosse i snack med en av 60-talets bästa simmare - Lester eriksson - under Masters-SM i Stockholm 2015

Annette Philipson har precis slagit världsrekord på 50m fritt under Masters-SM i Sthlm 2015

Lunchboxen på Sveriges Radio i Malmö.2011
 

Medverkande i boken om Ribersborgs Kallbadhus. Boksläpp 2018

SM-speaker i Landskrona 2005 - foto Tommy Nyhlén