Vintersportsöndagen är över

Vintersportsöndagen är över. Det stora minnet är en skridskoåkare, Nils van der Poel. Han skakade om nationen med att överlägset vinna VM på 10000 meter (och 5000 meter) Numera går det bra att vinna separata grenar för att kalla sig världsmästare. Man kör inte om sammanlagt-titeln längre. Bra så!
Coronatristessen ligger fortsatt tungt över samhället. Det är som om alla har gått ner i någon form av standby-läge. Alla bara går och väntar. Spruta eller inte spruta. Tålamod. Tvätta händerna. Håll avstånd. Folk går rundor om varandra. Det ser nästan komiskt ut på sina ställen. Handlade två köksutensilier som skall lyfta min matlagning. Corona-nöje. Ensam i affären. Kollade en lägenhet utifrån. Kan bli riktigt fräck.!!
Spotifys veckoförslag på låtar kan bli riktigt komisk ibland. Men den här veckan har man träffat riktigt bra. Buone Ser med Little Gerhard är kanske inte riktigt mig. Trots allt.
Facebookgrupper som "Felstavat" - "Stavningpoliserna" och andra verkar vara befolkade av rättshaverister. Förmodligen samma människor som kan diskutera golfregler till domedagen.