Valrörelsen 2022 har startat.

Valrörelsen 2022 har startat. Försåtsmineringarna är legio. Viktigaste valfrågorna nästa år... åldringsvården, kriminaliteten, invandringsfrågor och vården i stort. Om man nu inte snöar in på att skandalisera och bygga mediatugget runt det som journalisterna förstår, Ebba Busch husaffärer, Löfvéns språkgrodor och miljöpartiets enkelspårighet. Tveksamt om den nye partiledaren i V-partiet, Nooshi Dadgostar kan bryta igenom. Att ersätta personen, Jonas Sjöstedt är inte lätt. Att ersätta politikern Jonas Sjöstedt är lättare.
Det är riktigt intressant att se hur rubriksättningen har utvecklats (kanske inte rätt ord, men) på internet. Klickmonstrets inverkan på jobbet är påfallande. Hoten och de halva sanningarna och en massa fejktext fyller sidorna. Vet inte om det är Aftonbladet eller Expressen som är värst.

Ganska roligt är att läsa en krönikör som retar sig på alla vinterbadare. Rubriksättaren har dessutom fått till det "Varför ligger medelklassen och guppar i en isvak". Har denne rubriksättare (jag vägrar ordet hen) en syn från ben eller underifrån? Det är sådana frågor som dyker upp i en coronatrötta läshjärna.
Såg en stund på Vinterstudion igår. Nej jag hatar inte vinteridrott. Det bara verkar så. Däremot tycker jag jävligt illa om att SvT styr sponsorpengarna i svensk idrott. Där framträdde en skidskytt. En skidskytt med 13 olika reklamlappar på skidor, stavar, mössa, jacka, ryggsäck. Han stod i perfekt vinkel så att alla reklamlappar syntes. Löjligt om ni frågar mig. Löjligt att SvT okejar detta. Men det gör de ju inte men är tvungna. Samtidigt kan man sätta klistermärke på tröjkrokodiler på 4 kvadratcentimeter och häromdagen såg jag att man hade softat en en bilmärkesskylt i ett reportage. Man hade dock glömt att softa registreringsskylten. Det är då man undrar " Har dom inget annat att göra". Samla ihop alla gubbarna som gör softningsdimmorna och gör ett vettigt reportage om tex. volleyboll istället.
Men där har man kanske inte rättigheterna - så det skiter man i!