Torsdag är det nya fredag

Torsdag är det nya fredag hos oss. Hustrun jobbar numera fyra dagar i veckan som en inflygning till pensionen. Det betyder fikatajm efter jobbet redan på torsdagen. Coronagreppet är fortfarande starkt på oss i samhället. Jag är glad att jag inte behöver rodda ett företag i denna bistra tid. Har lämnat det bakom mig och är mer sorglös än tidigare.
Igår kunde jag släppa kryckorna inomhus. Smärtan i fotleden släppte och värken, den ständiga värken försvann. En befrielse minst sagt. Horisonten för detta har varit ganska nära trots allt. Andra har det mycket värre. Kompis P har diskbråck och den prognosen är inte lika enkel som min.
Fortfarande vinter. Jag gillar det inte. När man man måste använda vinden för att beskriva kyleffekten så är det lätt att drömma sig bort i sommartemperatur. Livet är så mycket lättare då.
FHM, Folk Hälso Myndigheten har haft bråda dagar. Riksikonen Anders Tegnell sliter många timmar i sitt orubbliga lugn. Hur orkar karl svara på alla frågor som ställs om och om igen. Katastrofjournalistiken kan man tröttna på. detta ständiga tjat om samma fråga . Riktad från alla möjliga håll och alla i ett försåt som bara skall leda till att journalisten själv skall nå någon form av tillfredställelse.
Coronanöjen är det inte gptt om. Dagens är att handla och göra ytterligare en sk. fotobok. en bok som sammanfattar alla de foto som jag samlat på mig. 80.000 digitala bilder finns på mina hårddiskar.
Jag älskar listor. Det där att göra 10 i topp listor har roat mig sedan barnsben. Undrar om jag inte skall göra en i dag också. Bra coronaunderhållning.