Tisdag förmiddag - tandoperation

Tisdag förmiddag - tandoperation. En gadd längst bak i munnen som varit orolig och man har haft besvär med i 25 år. Nu borta. Men det tog enochenhalv timme på operationsbordet. Svettig både för mig och personalen. Övertandläkare A. gjorde som vanligt ett fantastiskt jobb men man var sargad efter hemkomsten. Dan innan hade jag kört ett av de första tabata-passen efter att foten blivit bra. Det kändes i axeln. Man får nog börja ta det lite lugnare med träningen. Sjuttioårsdagen kommer sakta krypande och det sliter på kroppen.
Pandemin tredje våg är på väg att drabba oss. Det märks att folk börjar bli mentalt slitna av pandemin. FHM stångas med sina mantra. Tvätta händerna, håll avstånd och håll ut. Det måste vara hemskt att vara företagare idag och ha det tufft. Det har man inte insett på vissa storbolag. Vinstdelningar och bonusar på Volvo sticker ut. Man behöver inte vara direkt mörkblå för att tycka att det är äckligt. Carl Erik Svanberg, ordförande i företaget har tydligen helt tappat fartkontrollen. Märkligt? Men han har väl olja i ögonen efter alla BP-skandaler?
Den sk terrorattacken i Vetlanda. Ytterligare ett bevis på det grovmaskiga nät som omger psykvården i det här landet? Verkligheten kom ut i fullt sken på landet. Hoppas att alla inblandade överlever.